Frederiksberg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 15. oktober 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 15. oktober 2018

DR1

01:10  

Sverige - det perfekte samfund?
Sverige - det perfekte samfund? Sverige er det land i verden, som har den højeste internetadgang, men også så stor ensomhed, at Internationalt Røde Kors har startet en kampagne. Et rekordstort antal mennesker lever som singler og flere og flere dør alene. Hvordan hænger det sammen med et supervelordnet, veldrevet og moderne velfærdssamfund? THE SWEDISH THEORY OF LOVE undersøger de menneskelige omkostninger ved den svenske samfundsmodel og hele den nordiske tanke om det selvstændige individ, som skal kunne klare sig alene, uafhængigt af andre. Bag den smukke samfundsdrøm lurer vores individuelle mareridt.

02:25  

Forsyte-sagaen (11:13)
Forsyte-sagaen (11:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

03:15  

Sygeplejerskerne II (5:10)
Sygeplejerskerne II (5:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

04:00  

Sygeplejerskerne II (6:10)
Sygeplejerskerne II (6:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

04:40  

Hammerslag (10:10)
Hammerslag (10:10) Hammerslag er i aften på tur i Jylland. Første stop er i det østlige Sønderjylland i centrum af byen Haderslev, hvor der skal sættes pris på en stor liebhavervilla fra 1837. Næste bolig finder vi i Kolding nemlig en rækkevilla med en imponerende beliggenhed direkte ud mod Kolding Fjord. Aftenens sidste bolig ligger i Bredballe ved Vejle, her kommer mæglerne på en vanskelig opgave, når der skal sættes pris på en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt til Vejle fjord. Vært: Christian Degn

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Bag Danmark med Tobias - Anholt
Bag Danmark med Tobias - Anholt Tobias Hamann-Pedersen tager til Anholt midt ude i Kattegat. Her bor 17-årige Carl Emil, der helt usædvanligt har valgt at blive boende på øen, selvom alle andre unge har forladt den. Carl Emil er Anholts egen supermand, der hjælper til overalt på øen. Det fortjener et skulderklap, og sammen med to af de lokale ø-boere overrasker Tobias Carl Emil med en helt særlig kage, der både indeholder myrer og flere kilo chokolade.

06:20  

Søren Ryge - Onkel Aage fra Amerika
Søren Ryge - Onkel Aage fra Amerika Han er 97 år gammel og udvandrede i 1929 til Amerika. Søren Ryge P. mødte ham, da han var i Danmark på familiebesøg. Og i oktober rejste han helt til Wisconsin i USA for at besøge Aage på den farm, hvor han har levet et langt og flot menneskeliv. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 06.12.05

06:50  

Kongerigets Kager (4:12)
Kongerigets Kager (4:12) Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Kirke Hyllinge, hvor Anne-Mette har genskabt minderne fra sin barndom med en moccalagkage, som hendes mormor lavede den. Det bliver en nostalgisk rejse og en god snak om, hvordan man holder liv i de gode kagetraditioner. Sendt første gang 08.09.11

07:20  

Naturens vidundere (2:3)
Naturens vidundere (2:3) Der findes en række enestående steder på Jorden, vi kalder naturvidundere. De er ugæstfri og særdeles udfordrende at bo i nærheden af. Det her er historien om mennesker, der har vovet at bosætte sig ved nogle af klodens mest ekstreme naturvidundere, nemlig Zambezifloden og Amazonfloden.

08:10  

LIVE
LIVE I aften stiller de to coaches Sanne Salomonsen og Lina Rafn med 3 artister hver. Konkurrencen spidses til - og igen må de hver især træffe svære beslutninger og sige farvel til en artist. De to, der står tilbage på hvert hold er dermed sikret en plads i den store finale på næste fredag. Det er igen seerne, der i første omgang har indflydelse på, hvem der risikerer at skulle forlade showet i aften. Programmets faste og upartiske musikekspert, P3-værten Pelle Peter Jensen, vil undervejs klæde seerne godt på med sin musikfaglige ekspertviden. Kristian Gintberg styrer som vært løjerne når de to coaches skal træffe de svære valg.

DR2

00:25  

Den amerikanske mafia: Kongen af New York (3:8)
Den amerikanske mafia: Kongen af New York (3:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. Som 44-årig står Charles "Lucky" Luciano i spidsen for mafiaen i New Work, efter han har slået de to siddende bosser ihjel. Samtidig forsøger advokaten Thomas Dewey at stikke en kæp i hjulet på alt, hvad Charles "Lucky" Luciano har bygget op.

01:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3)
Uranium - stoffet der blev en bombe (1:3) I slutningen af 1900-tallet var uran stadig et ukendt og ubrugeligt stof, men i løbet af blot en generation forvandledes det til verdens mest værdifulde og gruopvækkende grundstof. Videnskabsfolk som Marie Curie, Ernest Rutherford og Albert Einstein blotlagde uranatomets hemmeligheder og tillod os at kigge ind i selve universets kerne.

08:55  

Mobbet i skolen
Mobbet i skolen Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

DR3

00:25  

Alene i vildmarken USA II (3:15)
Alene i vildmarken USA II (3:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang. Deltagerne har efterhånden skaffet sig tag over hovedet i Vancouver Islands barske natur. Nu gælder det om at få stillet sulten. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:05  

De første kærester (2:4)
De første kærester (2:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Kæresteparret Tobias og Caroline var gode venner, før de blev kærester. De er vilde med hinanden, men Tobias frygter at miste Caroline, som er den eneste, han kan tale om følelser med. Nicolai bliver ofte jaloux, når andre fyre taler med Julie i byen, og det får frygten for at miste hende til at vokse. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

01:35  

DR3 Dok: Ung, mobbet og homo
DR3 Dok: Ung, mobbet og homo I Storbritannien springer stadig flere unge homoseksuelle ud, allerede mens de går i skole. Men selvom det er blevet mere udbredt at bekende kulør tidligt, kan der stadig være mange udfordringer forbundet hermed. Vi følger fire helt unge briter, der springer ud som homoseksuelle og får indblik i både de sejre og vanskeligheder, de oplever.

02:30  

Hypnodating (6:6)
Hypnodating (6:6) Jan Hellesøe har forsøgt at hjælpe 5 unge med at løse deres dating-problemer ved hjælp af hypnose. Det har givet gode resultatet i hans eksperimenter, men har det også virket i virkeligheden? Efter en lang sommerferie mødes Hellesøe nu med de 5 deltagere til en sidste middag for at undersøge, om hypnose-terapien virkelig har forandret dem. Og undervejs har han et par overraskelser til dem.

03:00  

For grim til kærlighed (1:4)
For grim til kærlighed (1:4) Julies krop er deform, og overalt hvor hun går, kigger folk mærkeligt efter hende. Hun synes, at hun ser frastødende ud, og har svært ved at tro på at en fyr kan forelske sig i hende. Det er derfor ikke nemt for Julie, at være faldet pladask for sin gode ven, Tobias. Men det er blevet sommer i Randers, og Julie kan og vil ikke længere gå og skjule sig selv og hendes følelser.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:15  

Filmselskabet
Filmselskabet Det er meget få superskurke, der får deres egen film, og Per Juul Carlsen har inviteret 'Binge'-værterne Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg med i biografen for at se, hvordan 'Venom', i skikkelse af Tom Hardy, klarer det.

00:45  

Pige med perleørering
Pige med perleørering Den unge Griet ansættes som tjenestepige hos den hollandske maler Vermeer i 1665. Hun behandles som skidt i herskabshjemmet, indtil Vermeer opdager hendes sjældne skønhed. Mens hans jaloux hustru raser, og svigermor styrer med jernhånd, udnytter han Griets skjulte talenter. I forening skaber de maleriet "Pige med perleørering", som lige siden har haft samme mystiske tiltrækning som "Mona Lisa". Johannes Vermeer: Colin Firth. Griet: Scarlett Johansson. Van Ruijven: Tom Wilkinson. Instruktion: Peter Webber.

02:20  

Ballerina mod alle odds
Ballerina mod alle odds Det er kun få dansere beskåret at komme til tops i klassisk ballet. Og af de få er kun en forsvindende del sorte kvinder. Misty Copeland er en af de få, der har arbejdet sig op fra korpsdanser til solist i kompagniet American Ballet Theatre, et af de tre ledende balletkompagnier i USA. En skade truer hendes karriere, og vi følger hende gennem operation og genoptræning, hvor mange tvivlede på, at hun nogensinde ville komme til at danse igen.

03:40  

1968 - en ny verden? (1:4)
1968 - en ny verden? (1:4) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne.

04:35  

Suppedåser og superstars - hvordan popart ændrede verden
Suppedåser og superstars - hvordan popart ændrede verden Var popartens superstjerner som Andy Warhol og Roy Lichtenstein et kortvarigt modefænomen, der døde med 1960'erne? Nej, ifølge kunstkritikeren Alastair Sooke er poparten tværtimod den moderne kunst mest indflydelsesrige bevægelse. Mød kunstnere som James Rosenquist, Claes Oldenburg, Ed Ruscha, Peter Blake og Allen Jones. Og tag med Alastair til Kina for at opleve, hvordan en ny generation af kunstnere har udviklet det 21. århundredes popart.

05:25  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (44:56)
Taxa (44:56) Centralen får problemer, da der i forbindelse med en række villaindbrud er set en Krone-Taxa, og der viser sig at være en sammenhæng. Det ser ikke godt ud for Toms søn. Transplantationen af Toms knoglemarv har tilsyneladende ikke hjulpet ham. Så er det juleaften. Birgit og Finn fejrer den sammen med børnene og Verner, som tager en gæst med. Andreas må lade Mai rejse til Thailand på en enkeltbillet , og også Mike må sige farvel. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Solbjørg Højfeldt, Lars Brygmann, Sanne Graulund, Rebecca E. Sørensen, Caroline Drasbæk, Janus Bakrawi, Susanne Storm, Birgit Conradi, Søren Christensen, Helle Virkner, Jacob Weble, Marianne Levin, Niels Borksand, Caroline Johansen og Morten Kristensen. Manuskript: Iben Gylling og Stig Thorsboe Instruktion: Kristoffer Nyholm Foto: Bo Tengberg, dff Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (45:56)
Taxa (45:56) Det er nytårsaften, og det hele koger. Mike får en kendt politiker op, som vil belønne ham rigeligt for at kunne forblive anonym. Men har han andre grunde end privatlivets fred til at sætte så stor pris på Mikes tavshed? Da Fie kommer hjem fra nytårsfest og har indtaget andet end spiritus, reagerer Lotte hurtigt og voldsomt, mens René går langt over stregen, da han igen skal hjælpe Gittes veninde Lulu, og Andreas tager på udflugt med en gammel ven. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Henning Jensen, Henrik Larsen, Laura Christensen, Lars Knutzon, Otte Svendsen, Janus Bakrawi, Puk Scharbau, Charlotte Munck og Mette Munk Plum. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: I dit korte liv
Dagens sang: I dit korte liv - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg
Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg 20. se Trinitatis fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg. 'Det lysner over agres felt' klinger gennem det store kirkerum, spillet af kirkens organist Ian Heilmann på klaver og Rasmus Fribo på saxofon som gudstjenestens præludium. Sognepræst Ole Buhl Nielsen er liturg og prædikant. I gudstjenesten synges salmerne Dybt hælder året i sin gang (DDS 732), Min mund og mit hjerte (DDS 396), Himlene, Herre, fortælle din ære (DDS 392), og Kærlighed er lysets kilde (DDS 696). Brahetrolleborg kirke ved Faaborg blev bygget som kloster af cisterciensermunke i 1200-tallet og er i dag en del af Brahetrolleborg slot. Her bor slægten Reventlow, og godsejer Catharina Reventlow-Mourier fortæller sammen med sognepræst Ole Buhl Nielsen om historiens tydelige gang på stedet.

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (38)
Grizzy og lemmingerne (38)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (39)
Grizzy og lemmingerne (39)

06:15  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

06:35  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

07:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

07:10  

Klassen - Tryk ikke på knappen (244)
Klassen - Tryk ikke på knappen (244)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Adventure Time 6 - Fødekæden
Adventure Time 6 - Fødekæden

08:10  

Adventure Time 6 - Prinsessedag
Adventure Time 6 - Prinsessedag

08:35  

Adventure Time 6 - Prinsen, der ville have det hele
Adventure Time 6 - Prinsen, der ville have det hele

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (2)
Den fortryllede karrusel (2) Dobbeltgængeren

05:15  

Søpapegøjernes ø II (19)
Søpapegøjernes ø II (19) Silkis nye ven

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Frugtfest på Solbakken

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius. Husk at se om de opklarer mysteriet!

06:00  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

06:10  

Morten Skildpadde II (11)
Morten Skildpadde II (11) Morten og skulpturhaven + Morten og den fjollede gang

06:35  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Menneskejagt

07:05  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (1)
Astrid - Astrid er storesøster (1) Adrian kan gå Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Men nu begynder Adrian også at blive stor, for han har lært at gå. Så nu kan Astrid og Adrian gå rundt overalt sammen. Men først har mor en æske med noget, hun vil vise Astrid. Noget Astrid havde, da hun begyndte at gå.

07:20  

Mini MGP Rullinge-værkstedet (11)
Mini MGP Rullinge-værkstedet (11) Så kan du godt finde saksen frem, for nu vil Silja byder dig indenfor i sit hyggelige rullinge-værksted. I dag får hun besøg af to seje børn, og sammen vil de give dig gode fif til, hvordan du kan bygge stærke arme og hænder til dine rullinger.

07:30  

Elias og jagten på havets guld
Elias og jagten på havets guld Elias og de andre i Lunvik har længe glædet sig til den årlige vinterfiskesæsonen, men den ny, moderne fiskeindustri med store trawlere stjæler alle fiskene fra dem og truer Lunvik med ruin. Elias får imidlertid nys om en hemmelig skat, og han er overbevist om, at denne skat kan blive Lunviks redning.

08:45  

Cirkus Summarum 2018
Cirkus Summarum 2018 Tag med i Cirkus Summarum og se årets cirkusshow med alle de kendte Ramasjang værter: Hr. Skæg, Bamse, Motor Mille, Kristian, Rosa, Heino og Sprinter Galore. Cirkus Summarum har 10 års fødselsdag - så gør jer klar til en kæmpe cirkusfest fra Tangkrogen i Aarhus

 
DR1

09:10  

LIVE - afgørelsen
LIVE - afgørelsen I LIVE showet giver seerne den enkelte artist point på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er det bedste og i LIVE afgørelsen afsløres artisternes placering og de to coaches skal vælge mellem de to af deres artister, der har fået færrest point. Hvem skal have chancen næste fredag og hvem, skal vi sige farvel til?

09:35  

Forsyte-sagaen (11:13)
Forsyte-sagaen (11:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

10:30  

Antikkrejlerne XVI (14)
Antikkrejlerne XVI (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (15)
Antikkrejlerne XVI (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:40  

USA i 1990'erne - det bedste tv (1:8)
USA i 1990'erne - det bedste tv (1:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Her ser vi på tv's udvikling og genser nogle af de mest mindeværdige serier fra 1990'erne som 'Frasier', 'Friends', 'Sex and the City', 'X-Files' og 'Sopranos'.

10:25  

USA i 1990'erne - det bedste tv (2:8)
USA i 1990'erne - det bedste tv (2:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Her ser vi på tv's udvikling og genser nogle af de mest mindeværdige serier fra 1990'erne som 'Frasier', 'Friends', 'Sex and the City', 'X-Files' og 'Sopranos'.

11:05  

Smag på Cuba med Anthony Bourdain
Smag på Cuba med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:45  

Smag på Borneo med Anthony Bourdain
Smag på Borneo med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

11:40  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Der er sket en kolossal udvikling, siden lægevidenskaben i 30'ernes Danmark brugte kirurgi til at hjælpe homoseksuelle af med deres "forkerte" lyster - til 1998, da tidligere minister Torben Lund gik til hofbal med sin kæreste Claus. Hør hans beretning i dette program. Desuden fortæller ældre homoseksuelle om konsekvenserne ved at afvige fra normen i et land, hvor homoseksualitet officielt var en sygdom helt frem til 1980. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

09:55  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Den 5. januar 1946 gennemførte den danske stat den første af de 46 henrettelser, som fandt sted efter Anden Verdenskrig. Dødsstraffen blev indført med tilbagevirkende kraft og blev derfor i eftertiden stærkt kritiseret. Vi møder een af de politifolk, som blev udvalgt til at henrette de dødsdømte ved skydning. Det er første gang siden krigen, at et så centralt vidne står frem offentligt.

10:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12) Korset og sværdet I højmiddelalderen 1120-1340 fandtes to dominerende kræfter i landet: kongen og kirken. Danmark var et feudalt samfund med stærke spændinger. Når de lå i konflikt med hinanden, truedes samfundet af total opløsning. Sendt første gang i 1982.

11:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12) Om unionstiden, d.v.s. fra 1340 til 1523. Tyske fyrster og tyske hansekøbmænd stod på spring til at underlægge sig hele Skandinavien politisk og økonomisk. De nordiske lande mærkede truslen, og for at afværge den sluttede de sig sammen i Kalmarunionen. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Spark
Spark For 13 år siden overtog den magtgale General Zhong kontrollen over planeten 'Bana', som nu ligger i ruiner. Zhongs plan er at overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammel bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer.

10:30  

Klassen - Det hemmelige instrument (117)
Klassen - Det hemmelige instrument (117) Josefine er startet til violin, men hun synes det er ret pinligt at gå til. For at imponere Frederik, kommer hun til at sige ja til at optræde til morgensamlingen.

10:40  

Klassen - Smykketyven (118)
Klassen - Smykketyven (118) Frida bliver misundelig på Martine, fordi Martine har købt den halskæde, som Frida har lagt et billede af på Instagram.

10:50  

Klassen - Frederiks mors bryster (119)
Klassen - Frederiks mors bryster (119) Mads er kommet til at tage et billede af Frederiks mors bryster. Billedet bliver sendt til alle fra klassen.

11:00  

Klassen - Cool eller klovn? (120)
Klassen - Cool eller klovn? (120) Caroline og Sif bliver til grin, da de klæder sig ud som farlige pelsmonstre til den årlige 'Hallo-lavn'-fest.

11:10  

Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121)
Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121) Bertram snyder sig til at blive kærester med Caroline, men Tobias er ikke helt tilfreds.

11:25  

Klassen - Kærestesorger (122)
Klassen - Kærestesorger (122) Tobias savner Victoria, men får hjælp af Bertram til at glemme hende.

11:35  

Klassen - Likehunter (123)
Klassen - Likehunter (123) Mathilde er besat af likes, og Freja synes at hun bruger alt for meget tid på sin telefon og for lidt tid på sine venner.

11:45  

Klassen - Kongen af Klassen (124)
Klassen - Kongen af Klassen (124) Bertram snød sig til titlen som 'Kongen af Klassen', men lykkes det ham at holde det hemmeligt?

11:55  

Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125)
Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125) Frida vil have hjælp af Martine til at få drengenes opmærksomhed. Martine siger ja, men vil have noget til gengæld.

DR Ramasjang

10:20  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

10:35  

Vitello - graver et hul (1)
Vitello - graver et hul (1) Vitello mangler en ven. Max og Hasse er både irriterende og ikke hjemme. Så Vitello beslutter sig for at lave en fælde, grave et stort hul og fange sig en ven ... Instruktion: Dorte Bengtson Baseret på bogen af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen

10:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Tiderne skifter

11:00  

Junglebogen (15)
Junglebogen (15) Mowglis glimmer.

11:10  

Lille Roy (11)
Lille Roy (11) Dæk dig til

11:25  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

11:30  

Gurli Gris II (1)
Gurli Gris II (1) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

11:35  

Den lille prinsesse (11)
Den lille prinsesse (11) Den lille prinsesse sniger sig rundt i hele slottet og finder lækkerier, som hun vil nyde til sin midnatsfest. Det eneste problem er, hvordan hun skal holde sig vågen lige indtil midnat.

11:50  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (8)
Bonderøven 2016 (8) Sæson 16. Der sker fremskridt i det nye stuehus. I stuen lægger Frank træfiberisolering oven på muslingeskallerne, og ude i bryggerset hjælper Alma med at lægge rivenet ud for at gøre klar til gulvvarme. I år har Frank besluttet sig for, at kåldyrkningen i køkkenhaven skal lykkes, så han må tage væk fra Kastaniegården for at høste ny viden. Og så har koen Leonora fået en tyrekalv, hvilket betyder, at Frank nu kæmper med kalven om Leonoras mælk.

12:30  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

13:10  

Hammerslag (1:10)
Hammerslag (1:10) Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Rødovre
Gintberg på Kanten - Rødovre Komiker Jan Gintberg er taget på antropologisk rundrejse i de danske forstæder. I aften er turen kommet til den københavnske vestegn, nærmere betegnet Rødovre. Her kigger Jan Gintberg blandt andet på verdens største samling af kapsler, Nordens største reptilmesse og så møder han fanklubben Bulls Eye og tager til ishockeykamp med Rødovres stolthed, Mighty Bulls. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Bergerac: Forgiftet
Bergerac: Forgiftet En frimurerceremoni ender brat, da en af logebrødrene, den ledende finansmand Alec Price, falder død om. Obduktionen viser, at Price blev forgiftet, og Bergerac går på jagt efter morderen. Hans efterforskning fører ham ind i en hemmelighedsfuld verden præget af bedrageri og sindssyge.

DR2

12:25  

Team Bachstad i Indien (4:4)
Team Bachstad i Indien (4:4) Team Bachstad fortsætter deres 3000 km lange tur tværs over Indien i deres smukt opmalede og lille bitte autorickshaw. Nu krydser de grænsen til Rajasthan, Indiens største og mest tørre delstat. Denne etape bliver en fantastisk rejse gennem fordum storhed frem mod deres endelige mål: Jaisalmer. Nordvision fra Norge.

12:55  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (1:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (1:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (1:6) Nordvision fra Norge.

13:25  

Menneskets utrolige univers (5:5)
Menneskets utrolige univers (5:5) "Har vi en fremtid?" Videnskabsprogram fra BBC fra 2014. (Human Universe) Det er svært at spå - især om fremtiden. Men redaktionen vover pelsen og tager bl.a. til Svalbard, hvor de får adgang til en af vores civilisations største skatte, der er gemt i en hvælving, der er begravet dybt i permafrosten. Et sted, der rummer hemmeligheden bag menneskehedens overlevelse på lang sigt.

14:15  

Hjem for mange millioner (1:4)
Hjem for mange millioner (1:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Men der følger også udfordringer med, når man handler med ejendomme i den prisklasse.

DR3

12:20  

Hypnodating (6:6)
Hypnodating (6:6) Jan Hellesøe har forsøgt at hjælpe 5 unge med at løse deres dating-problemer ved hjælp af hypnose. Det har givet gode resultatet i hans eksperimenter, men har det også virket i virkeligheden? Efter en lang sommerferie mødes Hellesøe nu med de 5 deltagere til en sidste middag for at undersøge, om hypnose-terapien virkelig har forandret dem. Og undervejs har han et par overraskelser til dem.

12:50  

For grim til kærlighed (1:4)
For grim til kærlighed (1:4) Julies krop er deform, og overalt hvor hun går, kigger folk mærkeligt efter hende. Hun synes, at hun ser frastødende ud, og har svært ved at tro på at en fyr kan forelske sig i hende. Det er derfor ikke nemt for Julie, at være faldet pladask for sin gode ven, Tobias. Men det er blevet sommer i Randers, og Julie kan og vil ikke længere gå og skjule sig selv og hendes følelser.

13:20  

Fra Citybois til Mænd (1:5)
Fra Citybois til Mænd (1:5) Citybois blev kendt som de sjove drenge fra X Factor. Tre år efter er Anthon og Thor blevet 18 år. Pigerne skriger stadig, men voksenlivet med køretimer, regninger, skole, jobs og husleje presser på. Og det er ikke altid nemt selv at skulle bestemme over sit liv og karriere.

13:50  

Den tasmanske djævleø (3:3)
Den tasmanske djævleø (3:3) Reba er en af de 15 tasmanske djævle, der bor på en naboø til Tasmanien. Hun lever her for at minimere risikoen for at blive smittet med den farlige kræftsygdom, som har slået 80 procent af alle tasmanske djævle ihjel. Forskerne følger hende og de andre djævle tæt; især nu, hvor de er blevet gamle nok til at parre sig. Det er altafgørende, at de stifter familie, hvis den tasmanske djævel skal have en fremtid, og alle håber, at Reba bliver en af de første mødre for nye, raske djævle.

14:40  

Ekstreme præstationer: MMA
Ekstreme præstationer: MMA Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. På bare to uger skal han her træne sin krop op til kampsport i form af en vaskeægte MMA-kamp!

DR K

12:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Skjult kamera fortsætter, Skoda bliver et hit, Bjarne Riis i Paris, Elizabeth II giftes, Dirch Passer interviewer Poulsgaard og Liva Weel møder PH. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

13:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Skjult kamera går i fisk, Dronningen kører med S-tog, Helen Keller er i byen, modeshow og Ungarnshjælp, bagegæren slipper op, Nyrup beder om 'four more years' og Ditte Graabøl efterlyser sin søn. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 15.03.01

13:40  

Historiequizzen: Jul i Den Gamle By (10:10)
Historiequizzen: Jul i Den Gamle By (10:10) Hvilken kendt dansk salmedigter rasede mod julestuerne salmen: "Bort, Verdens Jule-Glæde," hør hvorfor - og hvem det var i Historiequizzens helt særlige juleprogram fra Den Gamle By i Århus.

14:10  

Fjenden kommer (3:3) - Dannevirke
Fjenden kommer (3:3) - Dannevirke Forsvarsværket Dannevirke har siden Jernalderen spærret for åben adgang til Danmark fra syd. Som militær forpost har den lange vold kun været i brug ganske få gange. Men som nationalt symbol har Dannevirke en særstilling. Tilrettelæggelse: Christoffer Emil og Anna Gerd Ellerbæk Sendt første gang 30.12.10

14:40  

Arven fra kongerne (5:6)
Arven fra kongerne (5:6) Majestætens mester Johannes Wiedewelt var 1700-tallets store danske billedhugger, og kongerne var vilde med hans kunst. I udsendelsen følger vi i Wiedewelts fodspor og besøger bl.a. Italiens hovedstad Rom, hvor han boede i nogle år og fandt vigtige inspirationskilder. Hjemme i Danmark gennemførte Wiedewelt omfattende skulpturprojekter ved f.eks. Fredensborg Slot og Jægerspris Slot. Alligevel er han i dag en relativt ukendt kunstner, og det ærgrer blandt andre billedhuggeren Bjørn Nørgaard.

DR Ultra

12:10  

Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126)
Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126) Frida bestemmer at Martine skal være med i Det Sorte Squad. Det kommer hun til at fortryde.

12:20  

Klassen - Spytklatten (127)
Klassen - Spytklatten (127) Aida er vild med Christoffer, og Christoffer er vild med Aida. Caroline prøver at hjælpe.

12:30  

Klassen - Dreng mod pige (128)
Klassen - Dreng mod pige (128) Max finder på, at Caroline og Christoffer skal løbe om kap. Det bliver ikke helt nemt at finde ud af, hvem der vinder.

12:45  

The Next Step III (1)
The Next Step III (1) Hjemkomst?

13:05  

The Next Step III (2)
The Next Step III (2) Klar, parat, start

13:25  

The Next Step III (3)
The Next Step III (3) Hemmeligheder

13:50  

The Next Step III (4)
The Next Step III (4) Konkurrencen begynder

14:10  

The Next Step III (5)
The Next Step III (5) Udvandring

14:35  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

14:45  

Cykel Karaoke - Mika og Tobias
Cykel Karaoke - Mika og Tobias

DR Ramasjang

12:05  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

12:20  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

12:35  

På tur med far - Halvt svensk
På tur med far - Halvt svensk Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal køre både over og under vandet for at besøge mormor og morfar i Sverige. Men hvad gør man hvis man bliver stoppet ved grænsen og er bange for politiet? Og er det lovligt at have en mumitrold med i bilen? Godt at Iris kan snakke svensk, så hun kan hjælpe far.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

13:25  

Tree Fu Tom (3)
Tree Fu Tom (3)

13:45  

Tree Fu Tom (4)
Tree Fu Tom (4)

14:10  

MGP 2018 - Show
MGP 2018 - Show De 10 finalister står klar på scenen, når MGP 2018 bliver sendt direkte fra Gigantium i Aalborg. Aftenens værter er Mette Lindberg og Kristian Gintberg, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum i salen og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister fyrer den af til årets største musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2018! www.dr.dk/mgp

DR1

15:20  

Hercule Poirot (26)
Hercule Poirot (26) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt-indicium". Poirot forelsker sig! For første gang i sit liv lader den lille detektiv sig besnære af en kvinde. Hans længslers mål er den smukke russiske grevinde Vera Rossakoff, som han møder under jagten på en juveltyv.

16:10  

Hercule Poirot (27)
Hercule Poirot (27) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "En hvepserede". Poirot fanges ind i en kompliceret sag om jalousi, hævn og hvepse. Kaptajn Hastings' nyeste legetøj sætter ham på sporet af gådens løsning.

17:00  

En ny begyndelse (8)
En ny begyndelse (8) Elizabeth har fået et hjertetilfælde, men forventes at komme sig fuldstændig. Jack plejer hende, og i sin medicinrus er hun tæt på at afsløre en dyb hemmelighed. På grund af Elizabeths skrøbelige helbred beslutter Anna og Gino at vente med at fortælle deres familier, at de har et forhold. Alligevel er der nogen, der opdager deres hemmelighed.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Danske Vidundere: Døndalen
Danske Vidundere: Døndalen Danske Vidundere og Ann Marker tage til Døndalen på Bornholm. Døndalen er en af Nordbornholms såkaldte sprækkedale. For millioner af år siden blev sprækkerne i den bornholmske granit skabt af rystelser i undergrunden. I dag kan vi glæde os over en fantastisk natur: I Døndalen er der altid fugtigt og skyggefuldt, og det giver en nærmest jungleagtig natur og meget speciel stemning. Midt i Døndalen buldrer - dønner - Danmarks største vandfald på 20 meter. I udsendelsen besøger vi den lokale matador Carl Aage Reuss, som blandt andet fortæller om, hvorfor han som barn betragtede Døndalen lidt som en "stadsestue" - og vi drager med naturvejleder Søren Sillehoved på opdagelse dybt inde i dalen. Sendt første gang 20.11.07

15:20  

Det store sukker-eksperiment
Det store sukker-eksperiment Er sukker usundt? Og har fødevareindustrien skjult det for os, mens den til gengæld har smuglet sukker ind allevegne? Instruktøren Damon Gameau bruger sig selv som forsøgskanin i et eksperiment, hvor han i 60 dage skal indtage 49 teskefulde sukker om dagen i det, der bliver betragtet som 'sunde' fødevarer som fedtfattig yoghurt, muslibarer, juice og morgenmadsprodukter. Altså ingen sodavand, is, chokolade eller slik. Uden at afsløre for meget bliver Damon i hvert fald ikke sundere af diæten!

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:25  

Simona overlever (2:3)
Simona overlever (2:3) 16-årige Simona blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, da hun var 4 år gammel. Det er svært at acceptere, særligt for hendes far, der stadig ikke er klar til at tale med hende om oplevelsen. For hvordan kunne det ske, og hvorfor var der ikke nogen, der opdagede det? I tre afsnit kommer vi helt tæt på Simonas oplevelse af, hvordan det er at vokse op som et barn, der har været seksuelt misbrugt, og vi ser de konsekvenser, det har for hendes liv og hendes forhold i dag. Simone har kæmpet for at blive stærk nok til at fortælle sin historie, nu skal der flere til at bære den.

16:00  

Krigen i cyberspace - Israel
Krigen i cyberspace - Israel Israel er en af verdens største supermagter i cyberspace. Men hvordan blev denne lille stat så stærk på netop dette område - og hvem er mål for staten Israels computerkraft?

16:25  

Cold Case: Mordet på politibetjenten
Cold Case: Mordet på politibetjenten Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1981 blev politibetjenten Joe Clark dræbt i sit køkken i Ohio, måske som begyndelsen på narkokrig. Tre årtier senere bliver sagen genåbnet, men nye spor peger i helt anden retning.

17:15  

Ung, mobbet og homo
Ung, mobbet og homo I Storbritannien springer stadig flere unge homoseksuelle ud, allerede mens de går i skole. Men selvom det er blevet mere udbredt at bekende kulør tidligt, kan der stadig være mange udfordringer forbundet hermed. Vi følger fire helt unge briter, der springer ud som homoseksuelle og får indblik i både de sejre og vanskeligheder, de oplever.

DR K

15:10  

Arven fra kongerne (6:6)
Arven fra kongerne (6:6) I 1700-tallet blev mange udenlandske kunstnere inviteret til Danmark, deriblandt franskmanden Nicolas-Henri Jardin. Han satte skik på slotshaven i Fredensborg og var derudover arkitekt på en række kongeslotte og andre kendte danske bygninger. I en årrække funklede han som en af de absolutte stjerner inden for kunst og arkitektur i Danmark. Men så gik hans planer med Marmorkirken i vasken, og karrieren sluttede sørgeligt.

15:40  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (6:6) Hvad sker der med os efter døden? Er der et himmel og et helvede? Er der nogen del af os, der lever videre efter døden? Bliver vi genfødt som et eller andet væsen? Det er spørgsmål, mange har stillet sig selv, og er for mange religioner en central del af selvforståelsen. Morgan Freeman taler med kristne, hinduer,mennesker med nærdødsoplevelser og forskere i hhv. aztekerne og de gamle ægyptere.

16:35  

Legenden om Atlantis
Legenden om Atlantis Legenden om det forsvundne Atlantis har været diskuteret i flere tusind år. Bl.a. beskrev den græske filosof Platon en mægtig civilisation, der bredte sig fra midten af Atlanterhavet til Europa og dele af Afrika. Men er der noget om snakken? Og hvis Atlantis har eksisteret, er det så muligt i dag at finde spor efter denne forsvundne civilisation? Instruktøren James Cameron har sat sig for sammen med en gruppe af arkæologer, naturvidenskabelige forskere og historikere at søge efter dette tabte rige på havets bund.

DR Ultra

15:00  

Krokodillebanden vender tilbage
Krokodillebanden vender tilbage Sommerferie, romantik og et nyt sejt hovedkvarter i byens nedlagte mine, det hele kører på skinner for Krokodillebanden. Inden længe begynder der dog at ske mystiske uheld på den lokale fabrik, som truer med at lukke den. Lukker fabrikken vil Ollies og Marias forældre miste deres job, og familien vil være tvunget til at flytte. Flytter Ollie og Maria er det enden på Krokodillebanden. Så banden sætter sig for at undersøge sagen, og som sædvanlig indebærer det hårrejsende stunts og hemmeligt detektivarbejde.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Vi' bare bjørne II (9)
Vi' bare bjørne II (9)

16:50  

Svampebob Firkant VII (6)
Svampebob Firkant VII (6)

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassen - Tryk ikke på knappen (244)
Klassen - Tryk ikke på knappen (244)

17:50  

Klassen - Kopi-piger (245)
Klassen - Kopi-piger (245)

DR Ramasjang

16:10  

Pyjamasheltene (31)
Pyjamasheltene (31)

16:20  

Didrik Drage
Didrik Drage Billedet

16:35  

Ridderprinsessen Nella (11)
Ridderprinsessen Nella (11)

17:00  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

17:30  

Mini MGP Musik-værkstedet (5)
Mini MGP Musik-værkstedet (5)

17:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (2)
Flaskepost fra Stillehavet II (2) Venter på båden Vi venter på båden i Papua Ny Guinea. Imens vi venter, håber vi på at komme til at svømme med delfiner. Der er også en levende vulkan der. Spændende. Vi håber bare, den ikke eksploderer i dag

17:50  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Hiv-ohøj Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (3)
Skattejægerne 2013 (3) Jesper Bo skal på jagt efter nye malerier til sin antikbutik på Frederiksberg, og han ved lige præcis, hvad han skal kigge efter. Og så har en kunde i butikken en speciel gaveidé til sin datter på 11 år. I Struer har den nye skattejæger Eva Hedegaard travlt med at pakke nye varer ud. Hun har hele to butikker, hun skal holde styr på, og problemet er, at begge steder allerede er propfyldte. Hos Jan Helmer er der indlevering af ting til den kommende auktion. Jan håber inderligt, at der kommer masser af møbler, men tingene går ikke helt som forventet. Sendt første gang 27.03.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? - Med hængekøje og mandehule
Kender Du Typen? - Med hængekøje og mandehule Kender Du Typen? er draget til Humlebæk i det nordlige Sjælland for at besøge en type, som elsker at hænge ud i sin mandehule og høre Bruce Springsteen. Livsstilsekspertene Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der ikke ejer et fjernsyn og som elsker at slænge sig i sin hængekøje. Vært: Mads Steffensen

20:45  

Sidste omgang i Whiskybæltet (2:2)
Sidste omgang i Whiskybæltet (2:2) Når de rige drikker. Rige og kendte står frem og viser bagsiden af det søde liv - med drinks og stoffer. Modellen Oliver Bjerrehuus kæmper med alkohol, stoffer og ballade i medierne, men drømmer om et roligt familieliv. I en selvhjælpsgruppe for erhvervsledere, kunstnere og tv-stjerner i det mondæne Vedbæk, søger han hjælp for at finde en vej ud af rusen.

DR2

18:30  

Livets opskrift - Costa Rica (1:5)
Livets opskrift - Costa Rica (1:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015

19:10  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

19:55  

Rejsen ad de hellige floder - Nilen
Rejsen ad de hellige floder - Nilen Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs verdens længste flod, Nilen, fra det Etiopiske højland, gennem den sudanske ørken og hele vejen gennem Ægypten til Middelhavet.

20:45  

Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10)
Nak & Æd - en signalkrebs i Alling Å (4:10) I Østjylland ligger Alling Å. Det er en å, hvor alt ikke er, som det skal være. Den er nemlig fyldt op med tusindvis af signalkrebs. En invasiv art som tager livet af de danske flodkrebs. Derfor har de to venner sat sig for at fange så mange signalkrebs som overhovedet muligt til kokkens gryder. For selvom den ikke bør være her, kan det jo godt være, at skadedyret smager godt! Men krebsen er aggressiv og har store kløer, så man have koldt vand i årerne, når man stikker fingrene i åbrinken.

DR3

18:05  

25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4)
25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4) Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:55  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:20  

Krigen i cyberspace - fremtidens krig
Krigen i cyberspace - fremtidens krig Fremtidens krige vil muligvis blive kæmpet med autonome maskiner, droner og våben, der selv kan finde målene. Men vil det nogensinde være etisk i orden at skrive en kode, der kan dræbe?

20:40  

White Kid, Brown Kid
White Kid, Brown Kid Byen Dewsbury i Yorkshire er en af Storbritanniens mest etnisk opdelte byer. I en del af byen er 98,7 procent asiatiske muslimer, mens andre bydele er totalt hvide. Kan 17-årige Farhana, der endnu aldrig har fået lov at gå ud at shoppe, tage bus eller tog alene, blive venner med 16-årige Siobhan, der er mest optaget af sit udseende, druk og fester? Det er svært, men da deres familier mødes, sker der noget.

DR K

18:05  

Gode venner i gamle biler - Wales
Gode venner i gamle biler - Wales Christopher Timothy og Peter Davidson, kendt fra tv-serien 'Folk og fæ', er også venner gennem fyrre år, og sammen vender de tilbage til motorsportens guldalder i 1930'erne. Turen går denne gang fra Cardiff, hovedstaden i Wales, gennem det gamle minedistrikt Rhondda Valley, over bjergkæden Brecon Beacons og til den bjergtagende smukke naturpark Snowdonia.

18:55  

Monty Python's Flying Circus (9)
Monty Python's Flying Circus (9) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (10)
Monty Python's Flying Circus (10) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens sang: I dit korte liv
Dagens sang: I dit korte liv - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Slaget ved Jylland - historiens største søslag
Slaget ved Jylland - historiens største søslag Battle of Jutland) Under 1. Verdenskrig kunne Storbritannien med en flådeblokade afskære Tyskland fra alle forsyninger udefra. For at bryde blokaden forsøgte Tyskland at besejre den britiske flåde, der lå ud for Orkney-øerne og lukkede Nordsøen af for de tyske skibe. De to flåder mødtes første gang den 31. maj 1916 i historiens største søslag, som kostede omkring 9.000 døde og sårede og 25 sænkede skibe. Man har lige siden diskuteret, hvem der egentlig vandt slaget, mens ingen betvivler, at slaget havde afgørende betydning for udfaldet af krigen.

DR Ultra

18:00  

Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)
Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)

18:15  

Sam & Cat II (1)
Sam & Cat II (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:35  

Sam & Cat II (2)
Sam & Cat II (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

The Next Step IV (37)
The Next Step IV (37) Endnu bedre end den ægte vare

19:20  

Hjerteløst (7:8)
Hjerteløst (7:8)

19:50  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (1) Verdenspremiere på Cykel Karaoke! I programmet inviterer Jannik kendte gæster på en tur i den vildt pimpede ladcykel. Der skal skråles igennem og hyggesnakkes en masse! I det første program får Jannik besøg af Bastian, som vandt MGP 2017. Bastian synger mega vildt på sin vindersang Frikvarter og på sine yndlingssange af Justin Bieber. "Måske" finder drengene også Remees husbåd. Kom i gear, og tag med os på cykeltur!

20:00  

Anne elsker Jørgen
Anne elsker Jørgen Anne forelsker sig hovedkuls i den nye dreng i klassen, Jørgen. Hun er fast besluttet på, at de skal blive kærester. Men, ak, klassens flotteste pige Ellen har også fået et godt øje til Jørgen, og hun er svær at hamle op med. Ikke bare har hun langt blondt hår, smart tøj og jobs i reklamefilm, hun forstår også at navigere i det minefelt af ustabile alliancer, der gør femte klasse til en regulær romantisk krigszone. Chancerne ser ikke gode ud, men Anne tager alligevel kampen op.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (33)
F for Får (33) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pyjamasheltene (3)
Pyjamasheltene (3)

18:30  

Ernest & Celestine
Ernest & Celestine Celestine bor i musenes by under jorden. Her hører hun farlige historier om bjørnene, der bor oppe på overfladen. Men da Celestine er en følsom og kunstnerisk anlagt mus, drømmer hun alligevel om at blive ven med en bjørn. Det lykkes, da hun møder den fattige og temperamentsfulde bamse Ernest. Det umage venskab skaber megen postyr, men Ernest og Celestine lader sig ikke gå på af fordommene.

19:45  

Yakari IV (10)
Yakari IV (10)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

21:30  

Indefra med Anders Agger - Indre Missions Ungdom
Indefra med Anders Agger - Indre Missions Ungdom Anders Agger tager til Aars i Himmerland for at besøge Indre Missions Ungdom. Her tror de unge højlydt, og de lovsynger ekstatisk i missionshuset. Samtidig med at de forsøger at nuancere deres forhold til vielser af homoseksuelle og kvindelige præster. Tro er ikke noget, de gradbøjer. Og her er kærligheden til Gud størst. Altid.

22:15  

Efter skandalen
Efter skandalen Pludselig kan et sted i Danmark være på alles læber og blive centrum for hele den danske presses bevågenhed, fordi der er sket noget stort, noget forfærdeligt, noget overraskende. Men når kameraerne slukker, og når de gule breaking-news skilte bliver pillet af, hvad sker der så med sagen, området og de mennesker, historien handler om? Det undersøger Mette Vibe Utzon i ny programserie på DR2 Vært: Mette Vibe Utzon

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Nordkoreas hemmelige slavehær
Nordkoreas hemmelige slavehær I dybeste hemmelighed har det nordkoreanske regime i den konstante jagt på hård valuta iværksat en af verdens største slaveoperationer. Disse moderne trælle arbejder i Rusland, Kina og mange andre lande i verden, herunder EU-lande. Skjulte optagelser og stærke vidneudsagn afslører omfanget og brutaliteten i det statslige slaveri. Tusinder af nordkoreanere sendes til udlandet for at arbejde under konstant overvågning. Tolv timers arbejdsdag under barske forhold for en løn, der bliver udbetalt direkte til den nordkoreanske stat.

DR3

21:30  

De første kærester (3:4)
De første kærester (3:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Og når forelskelsen for alvor rammer, er det svært at undvære den, man elsker - og Zelina skal snart undvære Johannes på gymnasiet, da han skal starte på jura-studiet. Det kan være svært at navigere rundt i, hvor meget man skal ses - eller ikke ses, når man er i sit første forhold. Sådan er det for Tobias og Caroline, hvor Tobias føler sig som Carolines anden prioritet, da hun ikke tager lige så meget initiativ til at ses som han. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

22:00  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

22:30  

Farvel til mafiaen
Farvel til mafiaen En lille amerikansk familie flytter ind i et hus i en fransk provinsflække. Ved første øjekast er det en familie som alle andre, men i virkeligheden er Fred Blake en berygtet mafioso, der har fået ny identitet som led i et vidnebeskyttelsesprogram. FBI-agenten Stansfield prøver at få Fred og hans kone og teenagebørn til at opføre sig som en normal familie, men det er ikke let at ryste de gamle mafia-vaner af sig. Giovanni/Fred: Robert De Niro. Maggie: Michelle Pfeiffer. Stansfield: Tommy Lee Jones. Instruktion: Luc Besson.

DR K

21:00  

Sandheden om den store flugt (1:2)
Sandheden om den store flugt (1:2) Den 24. marts 1944 flygtede 76 allierede krigsfanger fra fangelejren Stalag Luft III i det nuværende Polen. 'Den store flugt' blev i 1963 udødeliggjort i en Hollywoodfilm med Steve McQueen i hovedrollen. Men hvordan skete den store flugt i virkeligheden? Et hold af ingeniører, arkæologer og nogle af de overlevende veteraner fra dengang viser for første gang, hvordan masseflugten i virkeligheden fandt sted.

21:45  

Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10)
Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10) Efter det mislykkede kup i München i marts 1923 ser nazistpartiet ud til at være færdigt, Hitler i fængsel og hans tilhængere spredt. Mens Hitler skriver på 'Min kamp' i fængslet, får han en åbenbaring - magten skal vindes med legitime midler. Og efter en omstrukturering af partiet starter han sin ambitiøse kampagne mod Weimar-regeringen, jødiske bankfolk og amerikanske lån. Men i de brølende 1920'ere interesserer ingen sig for hverken Hitlers brandtaler eller nationalsocialismen.

22:40  

Den umulige fred - 1918-24 (1:2)
Den umulige fred - 1918-24 (1:2) Første Verdenskrig (1914-18), af Storbritannien og Frankrig stadig kaldt, Den store Krig, ophørte med våbenhvilen i november 1918, men den efterfølgende fredsafslutning var en katastrofe, der i rigtig mange lande førte til en stigende tilslutning til totalitære ledere og regimer. Den store krig blev afsluttet efter fire års hårde kampe, og efter denne totale krig, følte mange af de overlevende, at verden var svundet ind til en 'afgrund af lidelse'.

23:25  

Bonnie og Clyde
Bonnie og Clyde Bonnie Parker (1910-34) og Clyde Barrow (1909-34) voksede op i et slumkvarter i Dallas og var kun lokalkendt, indtil politiet i 1933 på et forladt skjulested fandt fotos af parret med den flotte Clyde iført skræddersyet jakkesæt og riffel og smukke Bonnie med baret, cigar og pistol. Overnight blev de til det mest berømte kriminelle makkerpar i USA's historie. Efter at have røvet og myrdet tvang berømmelsen dem måske til at tage chancer, og parret endte deres liv i 1934, dræbt af politiet ved en vejafspærring.

DR Ultra

21:20  

Trio - Keplerdiamanterne (7:10)
Trio - Keplerdiamanterne (7:10) Nu ved Schwartz, at Trio har mønten. Han truer dem for at få fat i den. Nora insisterer på, at de vil bytte mønten for faren. De mødes alle sammen på en kirkegård for at lave overleveringen. Bedstefar mener, han kan lure Schwartz, men Schwartz har skumle planer....

21:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Herrens veje II (1:10)
Herrens veje II (1:10) Halvandet år efter Augusts død forsøger familien Krogh at finde tilbage til hverdagen - hver især med helt forskellige strategier. Emilie har lagt afstand til kirken og besluttet, at hendes og Augusts lille søn skal navngives. Det vækker ikke ligefrem begejstring hos Johannes, for i familien Krogh bliver man døbt. Samtidig står Augusts gamle kirke overfor en lukning. Det vækker ekstra mange følelser hos Johannes, som føler, at kirken er det eneste, der er tilbage efter August. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR

01:00  

Hun så et mord (84)
Hun så et mord (84) Jessica er blevet inviteret til den berømte vingrosserer Salvatori Gambinis 75-års-fødselsdag. Gambini har samlet hele sin familie omkring sig, men idyllen varer ikke længe. For snart bliver der begået et mord...

01:45  

Bonderøven 2016 (8)
Bonderøven 2016 (8) Sæson 16. Der sker fremskridt i det nye stuehus. I stuen lægger Frank træfiberisolering oven på muslingeskallerne, og ude i bryggerset hjælper Alma med at lægge rivenet ud for at gøre klar til gulvvarme. I år har Frank besluttet sig for, at kåldyrkningen i køkkenhaven skal lykkes, så han må tage væk fra Kastaniegården for at høste ny viden. Og så har koen Leonora fået en tyrekalv, hvilket betyder, at Frank nu kæmper med kalven om Leonoras mælk.

02:15  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

02:55  

Hammerslag (1:10)
Hammerslag (1:10) Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. Vært: Christian Degn

03:35  

Skattejægerne 2013 (3)
Skattejægerne 2013 (3) Jesper Bo skal på jagt efter nye malerier til sin antikbutik på Frederiksberg, og han ved lige præcis, hvad han skal kigge efter. Og så har en kunde i butikken en speciel gaveidé til sin datter på 11 år. I Struer har den nye skattejæger Eva Hedegaard travlt med at pakke nye varer ud. Hun har hele to butikker, hun skal holde styr på, og problemet er, at begge steder allerede er propfyldte. Hos Jan Helmer er der indlevering af ting til den kommende auktion. Jan håber inderligt, at der kommer masser af møbler, men tingene går ikke helt som forventet. Sendt første gang 27.03.13

DR2

00:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

00:31  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

01:30  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

02:20  

Det franske politi indefra (9:12)
Det franske politi indefra (9:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Stephen Hawkings univers (1:3)
Stephen Hawkings univers (1:3) Er vi alene i universet? Den anerkendte britiske videnskabsmand Stephen Hawking gransker et af de største mysterier i menneskehedens historie - om der findes liv et andet sted i universet.

01:40  

For grim til kærlighed (2:4)
For grim til kærlighed (2:4) Julies krop er deform, og der findes ingen kur, der kan få hende til at se normal ud. Hun har gennemgået en stor operation, hvor lægerne har forsøgt at fjerne puklen fra hendes ryg. Hun må dog sande, at det kræver andet og mere end operationer, at turde åbne op for kærligheden. Men et godt sted at starte er at være ærlig med sine følelser. Julie samler mod til at mødes med Tobias, og for første gang fortælle en fyr, at hun er vild med ham.

02:15  

For grim til kærlighed (3:4)
For grim til kærlighed (3:4) Julies krop er deform, og kan ikke lade være at give udseendet skylden, da hun bliver brændt af på sin første date nogensinde. Der er imidlertid andre fyre i farvandet, men ingen falder i hendes smag. Sætter Julie barren for højt, eller bunder hendes kræsenhed i noget helt andet? Julie tager med veninderne til København for at få et tiltrængt afbræk fra Randers, og i mellemtiden har hendes gode ven, Tobias, lagt en plan.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:20  

Mata Hari - spion og sexsymbol
Mata Hari - spion og sexsymbol Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og hængt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?

01:15  

Natportieren
Natportieren Tolv år efter afslutningen af 2. Verdenskrig arbejder den tidligere SS-officer Max som natportier på et hotel i Wien. Her møder han tilfældigt Lucia, som han udnyttede seksuelt i den kz-lejr, hvor han var lejrchef. De har knapt genkendt hinanden, før de genoptager deres herre-slave-forhold. Til stor skepsis for Max's gamle SS-kammerater. Max: Dirk Bogarde. Lucia: Charlotte Rampling. Instruktion: Liliana Cavani.

03:10  

Australiens historie (5:6)
Australiens historie (5:6) "1942-1975" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Det lykkedes under 2. Verdenskrig at redde det australske kontinent fra en japansk invasion. Efter krigen forsøgte man aktivt at få så mange immigranter som muligt fra Europa. Mellem 1948 og 1975 ankom der mere end to millioner, og mange fik arbejde i en blomstrende efterkrigsøkonomi og statslige infrastrukturprogrammer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, FREDERIKSBERG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1015151724