Frederiksberg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 3. september 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 3. september 2023

DR1

06:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Next Level Chef II (3:15) Luksussandwich fra bunden
Next Level Chef II (3:15) Luksussandwich fra bunden Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Et hold flytter op til top-køkkenet med alle de fede køkkenmaskiner, og et andet hold må nøjes med kælderen. De skal alle lave en helt exceptionel sandwich, så det gælder om at få fat på de ypperste ingredienser. Hvem undgår at blive sendt hjem?

07:15  

Next Level Chef II (4:15) Kinesisk cuisine
Next Level Chef II (4:15) Kinesisk cuisine Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Der er nu fire, fem og seks kokke på hvert af de tre hold. Team Blais er havnet i kælderen. Kan de arbejde sig op til næste niveau med en kinesisk inspireret ret? Eller er det Team Ramsay med en kinesisk-amerikansk kok på holdet, der vinder konkurrencen?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Wallander: Brandvæg
Wallander: Brandvæg Engelsk-svensk krimi fra 2008. (Wallander: Firewall) En teenagepige tilstår knivdrabet på en taxachauffør. Senere findes en mand død ved en pengeautomat, tilsyneladende ramt af et hjerteanfald. De to sager synes fuldt opklarede, men alligevel føler Kurt Wallander, at der er noget, der ikke stemmer. Han beslutter sig for at grave videre, og snart bliver det da også klart, at de to sager er forbundne - og at der er noget meget stort og voldsomt i gære. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Niall MacCormick.

DR2

05:00  

Dreams by the Sea
Dreams by the Sea Ungdomsfilm fra Færøerne fra 2017. 16-årige Ester lever et sikkert men mondænt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på en ø på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til den samme bygd med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror. Medvirkende: Helena Heðinsdóttir, Juliett Nattestad, Ása Pálsdóttir Instruktør: Sakaris Stórá

06:15  

Mandskoret
Mandskoret Norsk prisvindende dokumentar fra 2018. (For vi er gutta) En flok øldrikkende, midaldrende norske mænd svor for over 15 år siden at synge ved hinandens begravelser. Nu er det alvor. Deres elskede korleder Ivar er blevet ramt af uhelbredelig kræft. Prognoserne giver ham tre måneder at leve i. Men han nægter at dø, før de alle har medvirket i korets største koncert nogensinde: som opvarmning for Black Sabbath og Ozzy Osbourne sankthansaften 2016.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:10  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamselægens hospital, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

Den store grinebiderjagt
Den store grinebiderjagt Der er fuld drøn på Snurre Snup og hans venner: Hurtighed er nøgleordet, når den rumrejsende Daffy udfordrer Marvin Marsmand om ejerskabet af Planet X. Elmer Fjot jagter sin langørede ven Snurre Snup, og Grimm. E. Ulv løber efter Hjulben med endnu en sindssyg plan.

 
DR1

09:40  

Danske Vidundere: Stevns Klint
Danske Vidundere: Stevns Klint På den Sjællandske østkyst ligger en geologisk verdenssensation. Det er Stevns Klint, som er det andet natur-vidunder i serien Danske vidundere. Klinten er international kendt for sit særlige fiskeler - for i det fandt man løsningen på mysteriet om dinosaurernes uddøen. Værten Ann Marker finder desuden ud af, hvordan flintesten blev skabt af store krebsdyr for mange millioner år siden, og så kommer hun på en fantastisk tur ned under jorden - i Danmarks gamle koldkrigsfort. Alt sammen ved Stevns Klint. Sendt første gang 05.12.07.

10:00  

Til gudstjeneste: Hvem er vores næste? - Sarah Smed
Til gudstjeneste: Hvem er vores næste? - Sarah Smed At vi skal hjælpe dem der har brug for det, det er udgangspunktet for søndagens gudstjeneste ved præst Thomas Neergaard. Derfor har Sofie Østergaard inviteret en særlig næstekærlig gæst med i kirke, nemlig leder af Danmarks Forsorgsmuseum Sarah Smed. Til en samtale om, hvordan vi mennesker være den barmhjertige samaritaner og være næste for hinanden?

11:00  

Den frosne planet II (6:6) Vores frosne planet
Den frosne planet II (6:6) Vores frosne planet Naturserie fra BBC fra 2023. (Frozen Planet II) Jordens koldeste egne er under hastig forandring. Polerne smelter hurtigere end nogensinde. Forskere prøver at forstå og vende udviklingen. Mindre havis forandrer livet ikke bare for isbjørne, sæler, pingviner og hvaler. Klimaforandringerne påvirker også små samfund på Grønland og de 1,2 milliarder mennesker, der er afhængige af smeltevand fra Himalaya. Mød nogle af forskerne, der prøver at redde vores frosne planet.

DR2

11:55  

EM ridebanespringning: finale, direkte
EM ridebanespringning: finale, direkte Det gælder den individuell finale ved EM i ridebanespringning i Milano i Italien. Kommentatorer: Birgitte Borch og Tina Lund

TVR

09:00  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:20  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:50  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

10:05  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

10:20  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9)

10:35  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10)

10:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:10  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

11:30  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

11:40  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Alle mod 1
Alle mod 1 Alle mod 1 er programmet, hvor skøre ideer møder virkeligheden - og i aften er ingen undtagelse! Alverdens fantasifulde eksperimenter bliver prøvet af, og én modig dansker skal forsøge at slå resten af Danmark i en kamp med 100.000 kr. på højkant. Spil med i Alle mod 1 appen, og dyst også mod familie og venner.

13:15  

Danmarks næste tøjdesigner (1:6)
Danmarks næste tøjdesigner (1:6) Tøjdesigner Søren Le Schmidt og stylist Anja Camilla Alajdi sætter alt ind på at finde Danmarks næste tøjdesigner blandt mere end 40 håbefulde designere fra hele landet. Morgendagens nye navn får sin tøjkollektion ud i nogle af landets største butikker, men første skridt på vejen mod den drøm er en nervepirrende præsentation på catwalken. I første program må Søren og Anja træffe svære beslutninger - for hvem af de håbefulde designere kan gå videre i designkonkurrencen og skal dyste sig til finalen, og hvem må allerede forlade konkurrencen på catwalken? Vært: Mette Bluhme Rieck.

14:10  

Med livet i hænderne: Hjertet i kassen
Med livet i hænderne: Hjertet i kassen Et fly er på vej mod Danmark med en særlig fragt. I en kasse ligger et bankende hjerte, der skal give en kvinde på Rigshospitalet et helt nyt liv.

14:40  

Farvel far: Demens i familien
Farvel far: Demens i familien Gennem mere end fire år følger Kasper sin far, der bliver ramt af demens. Sygdommen ændrer det meste og tager hele familien med på en rejse, der hele tiden tager uventede drejninger. Undervejs holder de stædigt fast i kærligheden og hinanden. Det er dødsens alvor, når de taler om, hvornår livet ikke længere er værd at leve, men alligevel formår familien Friche altid at finde smil og glæde.

DR2

13:10  

Fantastiske Forvandlinger III - Danmark I (1:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Danmark I (1:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Helsingør er forvandlet fra værftsby til kulturby, mens Odenses fortid som tekstilmekka ligeledes har banet vejen for dens kulturelle fremtid. På Borreby ved Skælskør har en ny generation taget over, og så er to Københavnske kirker blevet afkristnet og er genopstået med helt nye funktioner.

13:52  

Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige?
Explainer - Hvorfor er solens stråler farlige? Når sommersolen endelig skinner over Danmark, er vi hurtige til at skifte fra buks til badebuks eller bikini for endelig at få lidt d-vitamin og farve på kroppen. Men sommersolen er farlig. Måske farligere, end du tror.

14:00  

EM ridebanespringning: finale, direkte
EM ridebanespringning: finale, direkte Det gælder den individuell finale ved EM i ridebanespringning i Milano i Italien. Kommentatorer: Birgitte Borch og Tina Lund

14:40  

5 Skarpe om kristendommens danske historie
5 Skarpe om kristendommens danske historie Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion, og den udmærker sig ved ikke bare at handle om tro, men også at have haft betydende indflydelse på landets politik og kultur i stort og småt. Vi giver dig 5 skarpe, der skærer ind til benet på kristendommens danske historie. De 5 skarpe: Danmarks kristning. Reformationen. Grundtvig. Grundloven. Kvindelige præster. Medvirkende: Lektor Povl Götke. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

TVR

12:00  

Vidundervovsen Vaffel (52)
Vidundervovsen Vaffel (52)

12:15  

Vennerne og det grønne lys (15:20)
Vennerne og det grønne lys (15:20) Liv har ringet til politiet, inden vennerne fandt ud af, at Viggo ikke er farlig. Nu er to betjente dukket op, og de må ikke opdage Viggo eller Exogeneratoren!

12:20  

Vennerne og det grønne lys (16:20)
Vennerne og det grønne lys (16:20) Emilie, Anna og Liv skal skaffe mere strøm til Viggos maskine for at få Anders tilbage fra dimensionen. Men pludselig dukker Emilies lillesøster og hendes veninde op, og de er ikke nemme at slippe af med igen.

12:35  

Stop!
Stop! Det er tid til den årlige høst i nabolagets fælles nyttehaver. Men grøntsagerne forsvinder på mystisk vis, og Abbe bliver uretfærdigt beskyldt for at være tyven. Abbe må rense sit navn. Hvem er egentlig den virkelige tyv?

12:45  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6)

13:00  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:55  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

14:40  

Kika og Bob (24)
Kika og Bob (24) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:40  

Peitersen og de store oceaner (2:4)
Peitersen og de store oceaner (2:4) Jens og Dorthes båd må en tur på værft. Erik flyver til Sumatra og besøger Banda Aceh, der blev hårdt ramt af tsunamikatastrofen i 2004. Og Jens og Dorte kan fortælle om et møde med pirater. På nærmeste hold oplever de forskellige steder og mennesker, der kæmper med og imod naturens kræfter - og en jordklode under konstant forandring.

16:10  

Anne og Anders i Canada - Hav, hummer og ildrødt hår
Anne og Anders i Canada - Hav, hummer og ildrødt hår Anne og Anders er rejst 5000 km tværs over Canada, igennem fem tidszoner og fem provinser. Nu er de nået helt ud mod øst til Nova Scotia, på kanten af Atlanterhavet. Her er tonen gælisk på en klangbund af violin. Og havet fyldt med hummer. Men havet er også fyldt med skibsvrag og opgøret med den canadiske selvfortælling om åbenhed og lighed for alle.

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (8:8)
Jorden rundt i 80 dage (8:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) New York, USA, dag 70. Phileas, Abigail og Passepartout er blevet verdensberømte, og New York står på den anden ende, da de ankommer. Nu skal de bare sejle over Atlanten, så er de hjemme i London, og Phileas har vundet sit væddemål. Men Phileas sætter alt over styr, da han beslutter sig for at finde den kvinde, han elsker, og glemmer at New York er fuld af farer. Er hun den anonyme afsender af postkortet med ordet "kujon"?

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (7:8)
Jorden rundt i 80 dage (7:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Rocky Mountains, USA, dag 65. Trioen er ombord på diligencen fra San Francisco, da en sherif insisterer på at få et lift sammen med sin kriminelle fange. Hvis Phileas, Abigail og Passepartout ikke når toget videre til New York, så taber Phileas sit væddemål. Men de opdager, at sheriffens kamp for retfærdighed også er deres kamp.

DR2

15:00  

Til gudstjeneste: Hvem er vores næste? - Sarah Smed
Til gudstjeneste: Hvem er vores næste? - Sarah Smed At vi skal hjælpe dem der har brug for det, det er udgangspunktet for søndagens gudstjeneste ved præst Thomas Neergaard. Derfor har Sofie Østergaard inviteret en særlig næstekærlig gæst med i kirke, nemlig leder af Danmarks Forsorgsmuseum Sarah Smed. Til en samtale om, hvordan vi mennesker være den barmhjertige samaritaner og være næste for hinanden?

16:00  

Champagnegaloppen
Champagnegaloppen Sangspil i 5 billeder af Poul Holck Hofmann og Flemming Lynge med sangtekster af Alfred Kjerulff og musik af H.C. Lumbye.

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Bowle smadrer alt
Karlas Fantalastiske Klasse - Bowle smadrer alt Bowle vil være med til at danse, men kommer til at smadre Tetras akvariehoved med sine vilde moves.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en antarktisk marsmand + Vovserne redder labyrint eventyrerne

16:55  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:10  

Kanonkongen Freja (3:8)
Kanonkongen Freja (3:8) Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:25  

Vennerne og det grønne lys 2 (14:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (14:20) Viggo har fortalt vennerne om en sjælden meteorsten, som kan få ringen af Anders. Der er bare ét problem: Den er låst inde!

17:35  

Vennerne og det grønne lys 2 (15:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (15:20) Vennerne har fået fat i meteorstenen, men de kan ikke få den til at virke. Heldigvis får Hugo en idé.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (16:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (16:20) Vennerne hygger sig med is, men pludselig dukker Lukas op med ringen om anklen. Kan de stoppe Lukas' superkræfter?

17:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

17:55  

F for får V (5)
F for får V (5)

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

DR1

18:00  

Spis med Nigella (6:6)
Spis med Nigella (6:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang fortæller, hvordan nogle af hendes seneste opskrifter blev til. Smag med, når hun serverer dampede muslinger med thailandsk basilikum, grillede halloumi med sød chillisause og flankesteak efterfulgt af citronmarengskage.

18:00  

Spis med Nigella (5:6)
Spis med Nigella (5:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer sin yndlingsmenu. Smag med, når hun serverer salat med laks og avocado, kyllingeschawarma og en mundvandsdryppende solbærchokoladekage med lakrids.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyreunger på egne ben (5:5)
Dyreunger på egne ben (5:5) Tysk naturserie fra 2020. (Born to Be Wild) I Namibia strejfer den lille hyænehund Lyca rundt. Hendes flok kæmper en konstant kamp mellem sikkerhed og sult. Men deres held begynder at vende, da Lyca får øje på en ensom vandbuk. Nu skal hun lære at jage og løbe for at blive et flyvefærdigt medlem af flokken.

20:00  

Huset (1:6)
Huset (1:6) Sammi har første arbejdsdag som fængselsbetjent i et stort, gammelt fængsel kaldet Huset. Den garvede betjent Henrik forklarer, at de stærke indsatte kører de svage i fængslet - og det er godt sådan, for det giver en god ro og orden. Fængselsbetjentene får dog en rystende besked - skuden skal vendes, og de har tre måneder til det, ellers risikerer fængslet at lukke. Fra nu af er det nultolerance, de stærke fanger skal have mindre magt, og hashsalg, steroider og låneforretninger skal være fortid. Medvirkende: Sofie Gråbøl, David Dencik, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Charlotte Fich. En serie af: Kim Fupz Aakeson - i samarbejde med Michael Noer og Frederik Louis Hviid. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Fotograf: Adam Wallensten, DFF. Instruktør: Frederik Louis Hviid. Producent: Rikke Tørholm Kofoed.

DR2

18:00  

Historien om Menneskehjernen (8:10)
Historien om Menneskehjernen (8:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Hvorfor er der så meget angst i menneskene? Man behøver ikke være bange for at få et angstanfald. Det varer aldrig særlig længe. Og hvis det sker ofte, kan man få hjælp til at konfrontere sin angst. Men hvorfor gør vi alle de forkerte ting? Hvorfor spiser vi usundt? Hvorfor hidser vi os op i trafikken? Den menneskehjerne, vi har i dag, er stort set den samme som den menneskehjerne, stenaldermennesker var begavet med for 60.000 år siden. Omgivelserne har ændret sig mere end menneskehjernen. Derfor guffer vi fedt og sukker i os og er angste for ting, som ikke længere er farlige.

18:30  

Sladderhistorie - Dyneløft på borgen
Sladderhistorie - Dyneløft på borgen Var Stauning en større gris end Jens Otto Krag? Hvordan lykkedes det Lars Barfoed at vælge mellem konen og elskerinden? Og hvad er der med Lone Dybkjær, Poul Nyrup Rasmussen og Luciano Pavarotti?

19:00  

Sommerkoncert fra Wien
Sommerkoncert fra Wien Wiener Filharmonikernes funklende sommerkoncert i Schönbrunns slotshave dirigeres i år af Yannick Nezet-Seguin, der disker op med klassiske lækkerier sammen med den lettiske sopran Elina Garanca.

20:00  

Jacob A. Riis der ændrede Amerika
Jacob A. Riis der ændrede Amerika Historisk dokumentar fra 2022. Historikeren Tom Buk-Swienty tager os med på en rejse gennem Jacob A. Riis' utrolige liv. Jacob udvandrer i 1870 som fattig tømrersvend fra Ribe til Amerika på grund af ulykkelig kærlighed. Men i New York bliver han hjemløs og er døden nær af sult. Stædigt kæmper han sig op gennem samfundslagene, og bliver en kendt journalist og reportagefotograf. Han ender som bedste ven med præsident Theodor Roosevelt og én af de vigtigste reformatorer af det amerikanske samfund.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Petronix-redderne synes, at Emma og Kitt-10 er de helt rigtige til at redde en stor kat, men de skal lige overvinde deres frygt for løvens høje brøl for at kunne redde den.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur identificerer en lokal varulv og beslutter sig med det samme for at fryse ham ned. Børnene er overbevist om, at der må være en måde, hvorpå de kan hjælpe dette uheldige væsen.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:35  

I Am Ruth
I Am Ruth Britisk prisbelønnet drama fra 2022. Ruth er enlig mor til to. På det seneste er tingene begyndt at gå galt mellem Ruth og hendes yngste barn, Freya på 17. Freya trækker sig mere og mere ind i sig selv, efterhånden som hun bliver stadig mere opslugt af presset fra sociale medier. Ruth kan ikke forstå, hvad der foregår, og ved ikke, hvad hun skal gøre for at stoppe det. Drama med Kate Winslet i en BAFTA-belønnet præstation. Medvirkende: Kate Winslet, Mia Threapleton m.fl. Instruktion: Dominic Savage.

DR2

21:00  

Byernes mester: Den danske forvandling af New York
Byernes mester: Den danske forvandling af New York Hvordan gør man en by som New York mere menneskevenlig - og Times Square endnu mere ikonisk? Det havde Jan Gehl svaret på, og nu drager Ane Cortzen til den pulserende storby for at se forvandlingen.

21:30  

Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden
Guddommelig mad (1:4): Olivenolien og Evigheden Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender tager til Grækenland og Israel i en jagt på den mad og de råvarer, der flyder gennem Biblen. På Manihalvøen i Grækenland løber olivenolien i en grøn flod fra bjergene og ned i gryderne, og de to venner oplever et lille glimt af evigheden midt i olivenhøsten. Claus ifører sig badebukser og deltager i et græskortodokst ritual, hvor både Gud og velsignelse venter under vandet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Sara Omar skal gøres tavs (1:3)
Sara Omar skal gøres tavs (1:3) Stjerneforfatteren Sara Omar er havnet i en massiv shitstorm. Hun er en svindler, der lyver om hele sin fortid og hænger sine egne ud for at sælge bøger og tjene millioner, lyder anklagerne. Sara Omar står på toppen af karrieren og har netop modtaget De Gyldne Laurbær, men nu truer rygterne med at sætte en stopper for det hele. I håbet om at modbevise rygterne og redde sin troværdighed tager hun modvilligt på en rejse tilbage til en mørk fortid og et tvunget ægteskab som ganske ung.

23:05  

Bevisets byrde (4:4) Den hemmelige undersøgelse
Bevisets byrde (4:4) Den hemmelige undersøgelse Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Burden of Proof) Som led i efterforskningen indvilliger Margie i at blive hypnotiseret. Men familien Pandos taler ikke sammen. Politiet fortæller Stephen, at hans forældre er stadig mistænkt i sagen. Han opdager også, at der har været en hemmelig undersøgelse. Men nye beviser giver bagslag, og både efterforskerne og Stephen må se i øjnene, at prisen for at nå frem til sandheden kan blive ekstrem høj.

TVR
DR1

00:10  

Mord i skærgården: Lili
Mord i skærgården: Lili Svensk krimiserie fra 2022. (Morden i Sandhamn: Lili) En kvinde meldes savnet. Det viser sig, at kvinden er Lili, hustru til Sveriges mest berømte golfspiller - og Stenmarks store idol - Teo Skog. Spørgsmålet er, om der er tale om en ulykke eller selvmord - eller ligefrem mord?

01:40  

The Twilight Saga: New Moon
The Twilight Saga: New Moon Amerikansk adventure-drama fra 2009. Vampyren Edward Cullen og hans familie flytter fra byen Forks for at beskytte teenagepigen Bella fra deres farlige verden. Bella søger trøst hos sin barndomsven Jacob Black - men også Jack gemmer på en overnaturlig hemmelighed. Da Bella pludselig står ansigt til ansigt med en gammel fjende, bliver det klart, at hendes liv stadig er i fare. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner m.fl. Instruktion: Chris Weitz.

01:40  

Twilight
Twilight Amerikansk adventure-drama fra 2008, Den utilpassede teenagepige Bella Swan flytter til udørken Forks. Her møder hun den mystiske og dragende Edward Cullen, der har en drabeligt mørk hemmelighed. Bella er sikker på tre ting: Edward er vampyr. Der er en del af ham, der hungrer efter hendes blod. Og hun er fuldstændig og håbløst forelsket i ham. Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke m.fl. Instruktion: Catherine Hardwicke.

03:35  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne XXIV (4:25)
Antikkrejlerne XXIV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:05  

Call Girl
Call Girl Svensk thriller fra 2012. Stockholm, 1976. Det er valgår, og magtens mænd har behov for at koble af. Dagmar Glans er leveringsdygtig i kvinder af alle aldre. Også de helt unge. Purunge Iris bliver rekrutteret fra en ungdomsinstitution og oplæres til at servicere den politiske elite. Politiet er på sagen, men da billedet af Sverige som utopisk samfund trues, træder magtens mænd til for at redde det. Medvirkende: Pernilla August, Sofia Karemyr, Josefin Asplund m.fl. Instruktion: Mikael Marcimain.

02:20  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (3:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Da kong George VI dør, bliver den 25-årige prinsesse Elizabeth regent. Nu hviler kongehusets fremtid på hendes skuldre. Men skandalerne omkring hendes søster Margaret truer med at gøre en ende på Elizabeths regeringstid, næsten før den er begyndt.

03:00  

Der var engang en krig (5:5) - Eftermælet
Der var engang en krig (5:5) - Eftermælet Britisk dokumentarserie fra 2020. (Once Upon a Time in Iraq) I slutningen af 2011 forlader alle de udenlandske styrker Irak. Tusindvis af tropper havde besejret Al-Qaeda, og borgerkrigen var slut. Men krigen i Irak gav ikke borgerne frihed, kun kaos. Det nye statsoverhoved Nouri al-Malaki er korrupt og skaber mere polarisering i det allerede konfliktfyldte samfund. Fremkomsten af IS er en del af krigens brutale arv.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, FREDERIKSBERG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0828045727