Frederiksberg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 29. november 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 29. november 2022

DR1

06:30  

Vinterdrømmen (4:6)
Vinterdrømmen (4:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. I tre måneder har Jens klaret sig gennem storme, mør-ke og ensomhed, og nu kommer han til det sværeste område, Sylan har at byde på.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Pressens kriminelle håndlanger (1:2) - Havfruemordet
Pressens kriminelle håndlanger (1:2) - Havfruemordet Den kriminelle Michael Forsmark blev en bragende succes, da han begyndte som pressefotograf. Han var på pletten, når der skete noget dramatisk og blev storleverandør af potente kriminalhistorier. Det kulminerer, da han i hemmelighed skærer hovedet af Den Lille Havfrue og bagefter sælger billederne af den hovedløse dame til den intetanende presse.

08:45  

Den fantastiske planet (2:6)
Den fantastiske planet (2:6) Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) En grizzlybjørn dukker frem af sit hi med sine to unger højt oppe i bjergene i British Columbia og begiver sig med besvær, især for ungerne, ned ad den næsten lodrette, sneklædte bjergside. De er på vej ned til floderne, hvor foråret er kommet, og hvor de kan spise bær og græs, mens de venter på det festmåltid, der skal holde dem og alle andre bjørne i live indtil næste år. Hvert forår vender Stillehavslaksene tilbage til det ferskvand, hvor de selv blev udklækket for at gyde. Det er en flere tusind kilometer lang og dramatisk tur mod strømmen, og undervejs bliver laksene føde ikke alene for bjørnene, der har ventet dem med længsel, men også for mange andre dyr. Når Stillehavslaksen har gydet, dør den og giver næring til æggene og de omkringliggende skove.

DR2

07:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Kærlighed til keramik (6:6)
Kærlighed til keramik (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Dreja - en kärlekshistoria) Skal man forstå noget af, hvorfor interessen for keramik er så stor - så kan man lige så godt møde en af keramikkens verdensstjerner. Amerikaneren Eric Landon - også kaldet Tortus, har næsten en million følgere på sociale medier. Han er internettets første drejestjerne og har gjort håndværket mere tilgængeligt.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

06:00  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And - Julelys
Sarah og And - Julelys

06:20  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (35)
Hey Duggee (35)

07:00  

Sara og det magiske pindsvin | Forvandlet for evigt?
Sara og det magiske pindsvin | Forvandlet for evigt? Det er aften, og 9-årige Sara kræver, at hendes far skal klippe græs og rydde op i haven, så hun dagen efter kan holde fødselsdagsfest med vennerne fra sin nye klasse. Sara er ligeglad med, at haven egentlig er god for insekter og dyr, som den er, men et magisk pindsvin vælger at give Sara en lærestreg. Nu er Sara pludselig blevet forvandlet til et pindsvin, og hendes var har netop starten robotplæneklipperen. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (7)
Vidundervovsen Vaffel (7)

08:25  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

08:40  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:35  

Arkitektens hjem - Sverige II (3:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (3:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Maria Axelsson er en arkitekt, som bygger boliger med topbeliggenhed. Højt oppe, oven på eksisterende hustage i byen, skaber hun lejligheder under himlen. På Södermalm i Stockholm har hun bygget nye etageboliger oven på et stort hus fra 60'erne. Her bor hun og familien med vidunderlig udsigt til tre verdenshjørner. Oven på lejlighederne er der nyplantede sommerenge. Alle i huset har adgang til taget med sauna, spisebord og siddepladser blandt humlebier. Insekterne trives lige så godt som de menneskelige beboere.

10:10  

Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et pissoir med træk og slip i forhaven. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 15.05.11

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (3:25)
Antikkrejlerne XXIII (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (4:25)
Antikkrejlerne XXIII (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:00  

Ka' De li' østers? (2:6)
Ka' De li' østers? (2:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvorfor er det vigtigt for politiet at stille spørgsmålet: 'Ka' De li' østers?'. Hvorfor kan højesteretssagfører Berger, som er formand for bestyrelsen i Knudsens firma, absolut ikke li' direktøren? Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:00  

Smuglerne (2:6)
Smuglerne (2:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

09:35  

Ka' De li' østers? (3:6)
Ka' De li' østers? (3:6) Dansk krimiserie fra 1967. Hvorfor holdt Knudsens og Brydesens biler i nærheden af mordstedet den dag, mordet blev begået? Og hvorfor sniger Knudsen sig ud af sit eget hjem for at mødes med mystiske personer? Medvirkende: Pouel Kern, Erik Påske, Bjørn Watt Boolsen, Birgitte Price, Lise Ringheim m.fl. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg.

09:40  

Smuglerne (3:6)
Smuglerne (3:6) TV-krimi af Bent Christensen og Leif Panduro fra 1970. Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

10:30  

1800-tallet på vrangen
1800-tallet på vrangen Revolutionsdrømme, realisme og dobbeltmoral, 1880-1890. Revolutionen lurer lige om hjørnet. Både i Politiken, politikken og i kunsten. Romantikken er lagt i graven. Nu skal det handle om samfundets skyggesider! Forfatteren Henrik Pontoppidan fører an. Han stiller skarpt på elendighed, råddenskab og hykleri. På Skagen er der gang i malerpenslerne. Her lever bohemer, kunstmalere og digtere det søde liv. Imens er demokratiet sat ud af funktion. Kunstnere og intellektuelle blander sig i samfundsdebatten - blandt andet i den nye kulturradikale avis Politiken. Ikke mindst sædelighedsfejden sætter sindene i kog: kvinders seksualitet og samfundets dobbeltmoral diskuteres nu offentligt! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 29.04.07

11:05  

1800-tallet på vrangen
1800-tallet på vrangen Klunkestil, navlepilleri og nye tider, 1890-1900. Århundredet er ved at rinde ud. Klunkestilen hersker og den nye overklasse udstiller al sin rigdom og kaster sig ud i et orgie af kvaster og frynser og pyntegenstande. Forfatteren Herman Bang lever det overfladiske liv på storbyens cafeer og er udsat for en massiv klapjagt på grund af sin homoseksualitet. Men det er også tid til selvransagelse og nye fremtidsdrømme. Kunstnerne vender sig indad og dyrker sjæl og ånd. Arbejderne drømmer til gengæld om et nyt og mere retfærdigt samfund. Det lysner forude! Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Sendt første gang 6.05.07

11:45  

Dansk teater 300 år (8:10)
Dansk teater 300 år (8:10) I 1970erne er fronterne hårdt trukket op. Der er politik i alt også i teateret, som er et våben i klasse- og kønskampen Teateret bliver farligt og rykker ud på gaden, ligesom mange andre danskere, der bruger det offentlige rum til at udtrykke deres vrede og kritik. I slutningen af årtiet begynder Kirsten Delholm og Billedstofteateret til gengæld at skabe forestillinger til museer og andre ikke-teaterscener. Uden ord og musik.

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

09:40  

MikroMakkerne | Tangnålen
MikroMakkerne | Tangnålen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:05  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:11  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

10:35  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:50  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

11:15  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:40  

Skæg med bogstaver - F
Skæg med bogstaver - F Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet F, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en flyvemaskine på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (11)
Bonderøven 2010 (11) Frank og sønnen Johan er alene hjemme på Kastaniegården - og det kommer ikke til at gå stille for sig. Grisene skal lukkes ud i deres nye indhegning, så der er lagt op til det helt store mudderbad. Frank støber fundament til sit nyeste påfund; en stakkefod til kornet. Den sidste høst skal i hus, og heldigvis får Frank hjælp af sine venner. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - en gulfinnet tun i Mauritius (4:8)
Nak & Æd - en gulfinnet tun i Mauritius (4:8) Drengene er rejst langt ud i Det Indiske Ocean til idylliske Mauritius. Det er den gulfinnede tun, de drømmer om at få på krogen. Men den smukke idylliske ø er pakket ind i et fuldstændig frådende hav, der viser sig fra sin værste side. Og det er her den lynhurtige fisk skal fanges. Det kræver derfor et søstærkt samarbejde og masser af held, hvis ikke de to venner i stedet skal sætte tænderne i en slimet muræne.

13:40  

Gintberg på kanten af kulturen: Lemvig (1:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Lemvig (1:6) Samtidskunsten i Lemvig kommer under humoristisk lup, når Gintberg undersøger byens kulturperler i det nordlige Vestjylland. På Museet For Religiøs Kunst, bliver forvirringen total, for hvordan kender man forskel på installationskunst og elkabler til installation? Ved en tilfældighed møder Jan også bilentusiasten Mogens, som har bygget sit eget veteranbilsmuseum af EU-tilskud. Og så går turen også til Country Town, hvor den selvudnævnte sherif Lisbeth viser rundt - hvis Jan ellers opfylder adgangskravet: blokfløjtespil!

14:20  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Ingeniørkunstens katastrofer - Chernobyl og Bhopal
Ingeniørkunstens katastrofer - Chernobyl og Bhopal Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

12:40  

Ingeniørkunstens katastrofer - Titanic og Hindenburg
Ingeniørkunstens katastrofer - Titanic og Hindenburg Britisk dokumentarserie fra 2019. (Disasters Engineered) Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

13:00  

Din krop kan klare mere end du tror! (4:6)
Din krop kan klare mere end du tror! (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Clara er bange for vand, hvor hun ikke kan bunde. Og hun hader kulde. Men på trods af det, tager hun imod udfordringen fra Thomas om at svømme til Öland.

13:25  

Din krop kan klare mere end du tror! (5:6)
Din krop kan klare mere end du tror! (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Du Clarar mer än du tror) Nu er det tid til Claras sidste og største udfordring: At bestige Kebnekaise på ski. Men hverken hun eller hendes træner Thomas har stået på ski før, så først skal de træne med hærens jægerkorps i Arvidsjaur.

13:55  

Team Bachstad på hjemmebane (3:4)
Team Bachstad på hjemmebane (3:4) Norsk rejseserie fra 2020. (Team Bachstad - På hjemmebane) Der er stadig langt til Nordkapp. Team Bachstad kører mod den coronalukkede svenske grænse, hvor der ikke er megen grænsehandel. I Lofoten besøger de gamle venner - og en friture-ekspert giver dem gode råd.

14:30  

Team Bachstad på hjemmebane (4:4)
Team Bachstad på hjemmebane (4:4) Norsk rejseserie fra 2020. (Team Bachstad - På hjemmebane) Der er over 800 km tilbage af turen. I Salangen får Rune sin første byline i Norges mest berømte lokalavis. Øystein tænker tilbage på sin militærtjeneste i Setermoen. Der er få ladestationer på vejen, så de to venner må banke på hos folk for at nå hele vejen frem til Nordkapp.

TVR

12:00  

Vilde venner (11)
Vilde venner (11) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal fodre en lille ræveunge, ringmærke 25 ællinger og så skal de ud og redde en flagermuseunge.

12:25  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:40  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

12:57  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

13:05  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste semifinale skal hvirvelvindene fra Team Tornado køre imod de toptunede Formel 1-drenge. Der er smæk på, når de to hold kører ned ad Striben, ud på specialbanen i en skatepark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Ringen. Hvilket hold er bedst og vinder den sidste plads i årets finale?

13:30  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:45  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

14:05  

Sofus III (4)
Sofus III (4) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Mads, der bor lige ved vandet. Mads har aldrig været i vandet og få hovedet under ligesom sin storebror. Det skal han prøve i dag samen med Sofus.

14:20  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

14:50  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med krogmodning bag lukket port
Kender Du Typen? - Med krogmodning bag lukket port Hvem er det, der beskriver sig selv som en bangebuks og som derfor er glad for at bo i et område, der ligger bag en lukket port? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en nybygget villa med et helt særligt køkken og direkte udsigt til Alssund i Sønderjylland. Vært: Anna Lin

15:35  

Dommer John Deed (9)
Dommer John Deed (9) Engelsk dramaserie fra 2002. (Judge John Deed) Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere.

17:05  

Jordemoderen IX (8:10)
Jordemoderen IX (8:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Shelagh modtager foruroligende nyheder fra adoptionsbureauet i Hongkong. Nogen fra Mayas fortid er kommet til England, og vedkommende vil gerne se den lille pige.

DR2

15:05  

Bilulykken - hvem lyver?
Bilulykken - hvem lyver? Dokumentar fra BBC fra 2018. (Car Crash: Who's Lying?) En ung mand bliver dræbt i et voldsomt sammenstød mellem en bil og et træ på en øde landevej. I første omgang ligner det blot endnu et tragisk bilulykke, men efterhånden som politiets undersøgelser skrider frem, dukker der flere og flere mysterier op. Hvem kørte egentlig bilen? Hvem er ofrene? Hvem lyver?

16:00  

Liv i renæssancen - Leonora Christina: I seng med fjenden (5:6)
Liv i renæssancen - Leonora Christina: I seng med fjenden (5:6) Leonora Christina var kongedatter, men ikke prinsesse. Hun var sofistikeret kosmopolit, men også skrap rejekælling. En af Danmarkshistoriens mest kontroversielle skikkelser, som sin far Christian den 4. Elsket og hadet, beskrevet side op og side ned, analyseret, kritiseret - kanoniseret. Vi fortæller om hendes tur fra de bonede gulve ved de europæiske hoffer til Blåtårns usle fængselscelle, hvor hun sad i årevis. Vært og tilrettelægger: Liv Helle Thomsen. Sendt første gang 22.03.09.

16:40  

Liv i renæssancen - Thomas Kingo: En digter af Guds nåde (6:6)
Liv i renæssancen - Thomas Kingo: En digter af Guds nåde (6:6) Kingo har skrevet mange af de salmer, vi den dag i dag synger ved livets store hændelser. Han var samtidig kongelig hofleverandør og skrev hyldestdigte til den nye enevælde og den danske konge! Og så var han en af de første danskere, der gennem uddannelse og hårdt arbejde tog syvmileskridt op af den sociale rangstige. Vi fortæller om Kingo og sidste del af 1600 tallet, barokken, hvor solkonger omgiver sig med en ekstravagant pragt og ødselhed. Vært og tilrettelægger: Liv Helle Thomsen. Sendt første gang 29.03.09.

17:20  

Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2)
Historien om Ku Klux Klan: De kutteklædte terrorister (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2020. (Ku Klux Klan An American Story) I 1960'erne vækkes Ku Klux Klan til live igen - og spreder rædsel, terror og død. Det sker i kølvandet på borgerrettighedsbevægelsen anført af Martin Luther King og Malcom X. Men på grund af politisk pres går FBI i offensiven - hvilket opløser klanen i mindre racistiske fraktioner. I dag er Ku Klux Klan og andre hadgrupper igen i fremmarch - og deres voldelige aktiviteter er taget til efter Trumps valgsejr.

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:01  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder killingeredningsholdet + Vovserne redder en struds

17:00  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:07  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

17:10  

Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse
Vilde vidunderlige dyr: Havørredens lange rejse En havørred skal svømme mange kilometer mod strømmen, helt ude fra havet og op til et vandløb, for at lægge æg. På vejen kommer den til et vandfald. Havørreden må springe op over vandfaldet for at nå sit mål.

17:15  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

17:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

17:43  

Hvem lagde lorten?
Hvem lagde lorten? Rotten.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 3 (10:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (10:20) Hugo vil redde Pixel og har brug for Valdemars hjælp. Men kan han få sig selv til at snyde vennerne og stjæle deres halvdel af ringen?

17:57  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

DR1

18:00  

Skattejægerne (5:10)
Skattejægerne (5:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne satser Søren Falk fra Quriosa benhårdt på at få 100 lamper med hjem til butikken. Margit og Jesper Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik får mulighed for at købe en unik guldmønt fra en af de tidligere danske kolonier. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får hjælp til at passe deres stand af deres flygtningeven fra Syrien, når de afholder loppemarked på Lykkegaard.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

FIFA VM 2022: Før kampen Wales - England
FIFA VM 2022: Før kampen Wales - England VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Wales - England, direkte
FIFA VM 2022: Wales - England, direkte

20:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

20:55  

FIFA VM 2022: Wales - England, direkte
FIFA VM 2022: Wales - England, direkte

DR2

18:15  

Weekendtur til Venedig
Weekendtur til Venedig Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Gondoler, gelato og gorgonzola. Tag med Gregg Wallace til et af verdens mest populære turistmål, Venedig. I løbet af tre dage udforsker han byens fantastiske mad som havbars i salt og bacon-cicheto. Oplever noget af det fineste renæssance kunst og tager på kajaktur i byens mange kanaler.

19:00  

Weekendtur til Istanbul
Weekendtur til Istanbul Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Mozaik, muezzinen og meze. Tag med Gregg Wallace til den tyrkiske hovedstad, Istanbul. I løbet af tre dage går han på opdagelse i gademad og smager på fantastiske lokale retter som frisk makrelsandwich og lahmacun, oplever den ikoniske moske Hagia Sophia og bliver endda kebabmester!

19:50  

FIFA VM 2022: Før kampen Iran - USA
FIFA VM 2022: Før kampen Iran - USA VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Iran - USA, direkte
FIFA VM 2022: Iran - USA, direkte

20:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

TVR

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:00  

F for Får IV (8)
F for Får IV (8)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:40  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Patricks kupon + Ude af billedet

19:20  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst begynder ivrigt en "bedstersøgning" efter nogle forsvundne golfbolde og med hjælp fra Bedster finder han synderen. Lige som de tror, at de har løst opgaven, stjæler tyven den største af alle golfboldene: Hr. Putt-Putt! Sagen om de forsvundne golfbolde bliver med et en ægte redningsaktion!

19:35  

Wild Kratts (24)
Wild Kratts (24)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Wales - England
FIFA VM 2022: Efter kampen Wales - England VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:30  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

22:30  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) Newzealandsk krimiserie fra 2018. (The Brokenwood Mysteries) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

DR2

21:00  

FIFA VM 2022: Iran - USA, direkte
FIFA VM 2022: Iran - USA, direkte

22:30  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2006 går britisk politi i gang med at efterforske Giovanni Di Stefano. Jerry Walters fra bedrageriafdelingen opdager, at Di Stefanos fortid indeholder en stribe globale lovovertrædelser, der går tilbage til 1970'erne. Da politiet endeligt har samlet beviser nok til at anholde Di Stefano, opdager de et lille problem. Ingen ved, hvor i verden han egentlig befinder sig...

23:15  

Klostrets mørke hemmeligheder (2:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (2:4) Moder Theresa er umiddelbart en succes på Sostrup, men under overfladen bliver nonnerne, ifølge tidligere søstre, holdt i et psykologisk jerngreb, og i 1993 dør en ældre dement nonne i klostergården.

23:45  

Verdens rigeste milliardærer: Tech-entreprenørerne kommer
Verdens rigeste milliardærer: Tech-entreprenørerne kommer Britisk dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Billionaires) USA, 1994. Børsmæglerne på Wall Street aner ikke, hvad internettet er, men kan se, at der er penge i det. Det gælder også analytikeren Jeff Bezos, der sammen med sin kone begynder at sælge bøger online fra sin garage. Amazon.com kommer til at forandre verdensøkonomien for evigt. I løbet af få årtier bliver Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Sergey Brin og Larry Page megarige. Og mere magtfulde og indflydelsesrige end nationalstater.

TVR
DR1

00:05  

På vildspor i ødemarken (2:6)
På vildspor i ødemarken (2:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Overlevelse i barsk natur er ikke Sandra Lyngs stærkeste side. Men livet har budt på andre udfordringer, som hun drager nytte af, når hun tager med på tur.

01:05  

Hamilton II (1:4): Nulstilling
Hamilton II (1:4): Nulstilling Svensk thrillerserie fra 2022. En svensk dykker bliver dræbt under en tophemmelig NATO-operation i Middelhavet. Dykkeren var mesteragenten Carl Hamiltons gode kollega, og han sendes til Frankrig for at efterforske sagen. Der er noget stort i gære - men hvad?

02:35  

Professor T: Familien
Professor T: Familien Britisk krimiserie fra 2022. En læge og hendes mand og to børn findes døde i deres sofa. Er der tale om et 'familiedrab', hvor det ene medlem har dræbt de andre og derefter begået selvmord? Eller er drabene begået som hævn mod lægen, der var en uforbeholden fortaler for medlidenhedsdrab? Politiet har svært ved at få hul på sagen og kontakter professor T for at få hjælp.

03:20  

Antikkrejlerne XX (25:25)
Antikkrejlerne XX (25:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

00:30  

Afghanistan - et såret land: Den Sovjetiske invasion
Afghanistan - et såret land: Den Sovjetiske invasion Dokumentar fra 2019. (Afghanistan - The Wounded Land) I 1980'erne bliver Afghanistan epicentret for kampen mellem islam om kommunismen. Sovjetiske styrker invaderer i 1979 landet, og Sovjetunionen overtager magten. Som modreaktion opfordrer afghanerne til jihad, og våben og penge strømmer fra USA og de arabiske lande til oprørerne. Også udenlandske krigere slutter sig til oprørerne - blandt andet en ung Osama Bin Laden. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FREDERIKSBERG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1128081209